AFHAALMENU

Poller naar beneden voor afhaal bij Bistro Twee33 en Strada del Vino

Voor Bistro Twee33 en Strada del Vino nog even de tanden op elkaar, maar voor een zeer belangrijk doel! Maar stil zitten valt voor mede-eigenaar Frank Mol en zijn team zwaar.

Sinds het sluiten van de zaken op 15 maart zijn beide zaken van onder tot boven schoon geschrobd en is er veel onderhoud gedaan. Het enige wat afhalen nog moeilijk maakte was de bereikbaarheid en dus de pollers. Dit werd ook opgelost. De poller bij de Grotekerksbuurt gaat naar beneden en er gaat gedoogd worden dat er voor korte duur geparkeerd mag worden voor onze deur! Een geweldig gebaar van de gemeente in deze moeilijke tijd.

Nu kunnen de Dordtenaren ook in Corona tijd genieten van de heerlijke gerechten van Bistro Twee33 en een aantal pasta’s van Strada del Vino. Bewust is gekozen om geen pizza’s toe te voegen aan het afhaalmenu. Die pizza-afhaal markt zit nu wel goed in Dordt, maar voor die heerlijke klassieke Franse bistro gerechten is de concurrentie dun bezaaid. Voor wie toch die verse Napolitaanse pizza wil kan bij grote broer Il Mercato in Papendrecht terecht.

Ook een flesje wijn toevoegen aan het menu is mogelijk voor gereduceerde prijzen.
De gerechten zijn telefonisch te bestellen via 078 740 0004
Bekijk het menu op www.bistrotwee33.nl
Haal de gerechten af op donderdag t/m zondag tussen 17:00-20:30

Boven de 75,- bezorgen wij in Dordrecht

Locatie: Bistro Twee33, Wijnstraat 233 Dordrecht

Namens Frank Mol en Bjorn van Dijl: Hopelijk mogen wij onze gasten snel weer verwelkomen, gezond en wel. Zorg voor elkaar, ook op afstand.

Klik hier om te bestellen
Bekijk het afhaalmenu

OVER ONS

Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat 233 in het oude historische centrum van Dordrecht is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken of ’s avonds te dineren in Franse stijl. Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartare.

Om onze authentieke gerechten te completeren hebben we een unieke wijnkaart samengesteld. Onze mooiste wijnen laten zich prima combineren met uw menukeuze en zijn veelal per glas te bestellen bij onze sommelier. De liefde voor deze wijnen delen we graag met u!

Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro Twee 33 er een om te herhalen!

BistroTwee 33 is gevestigd aan de Wijnstraat 233 en iedere dinsdag t/m zondag geopend! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner met een goed glas wijn!

Frank Mol en het team van Bistro Twee 33

MENU

Bekijk de menukaart
Bekijk de dessertkaart

WIJN

Bekijk de wijnkaart

HIGH WINE

Met twee personen of met een grote groep genieten van heerlijke wijn-spijs combinaties? Dat is onze high wine!

Gedurende een circa 2 uur durend arrangement serveren wij een glaasje bubbels met een amuse bij binnenkomst. Hierna volgen nog 3 gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. Deze high wine bieden wij aan voor 39,50 per persoon.

Bent u vegetariër of heeft u een allergie? Laat het ons van tevoren weten, dan houden we daar rekening mee.

U kunt de high wine reserveren met een aanvangstijdstip op dinsdag t/m vrijdag van 16:00 tot uiterlijk 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen. U dient voor een high wine minimaal een dag vooraf telefonisch te reserveren of via onderstaande button een aanvraag te doen. Wij nemen hierna zo snel mogelijk contact met u op om te bevestigen of wij nog ruimte beschikbaar hebben.

RESERVEER EEN HIGH WINE

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Indien u een tafel wilt reserveren binnen 24 uur, bel ons dan even om zeker te weten of wij een tafel voor u beschikbaar hebben.

FAQ items aan het laden...

AGENDA

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Zie verder in de Google Maps weergave hiernaast.

SOLLICITEREN

Solliciteren?