BESTE RESTAURANT DORDRECHT

Bent u op zoek naar het beste restaurant Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u bij ons binnen loopt waant u zich in een échte Franse Bistro.
Niet alleen de inrichting van het restaurant, maar ook de menukaart en wijnkaart staan in het Franse thema. Zo kunt u bij ons in Franse culinaire sferen genieten van authentieke gerechten en een goede bijpassende wijn.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Waarom het beste restaurant Dordrecht?

Voor een unieke, culinaire en gezellige avond bent u bij onze Bistro aan de Wijnstraat 233 aan het juiste adres! Naast onze uitstekende keuken, bieden wij ook een zeer gastvrije bediening en professionele service. Ook hebben wij een echte passie voor wijn en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Wat staat er op het menu bij Bistro Twee 33?

De heerlijke Franse cuisine is de basis van onze Bistro. Bij ons vindt u alle klassiekers uit de authentieke Franse keuken, maar dan in een modern jasje. Hierbij kunt u denken aan steak tartaar, slakken en ook oesters. Bij ieder gerecht vindt u een bijpassende top wijn, per glas of per fles uitgeschonken. Daarnaast vernieuwen we ieder kwartaal onze menukaart, zodat u kunt genieten van de meest verse seizoensproducten.
Online kunt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart en wijnkaart.
Via ons reserveringssysteem kunt u direct online een reservering maken! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn.

Tot zien in Bistro Twee 33!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie