BESTE RESTAURANTS DORDRECHT

Bent u op zoek naar de beste restaurants Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bistro Twee33 is een van de lekkerste restaurants in het historische centrum van Dordrecht. Dat maakt het de ideale locatie om te genieten van Franse gerechten en goede wijnen. Bistro Twee33 heeft een Franse keuken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankijk bent. Ook het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Zo staat culinair genieten staat bij ons voorop!

Neem gerust een kijkje op de menukaart! of maak uw reservering online.

Beste restaurants Dordrecht

MENU

WIJN

Borrelen en dineren in Dordrecht

U kunt bij ons terecht voor zowel een borrel of een diner. Zo kunt u genieten van verschillende wijnen met verschillende amuses. Bij een diner serveren wij onder andere gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! Bent u benieuwd naar ons menu? Neem dan gerust een kijkje op de kaart.

Een unieke wijnkaart

Omdat culinair genieten bij ons voorop staat hebben wij een unieke wijnkaart. Graag geven wij u een passend wijnadvies bij uw gekozen gerechten. Onze liefde voor wijnen delen wij graag met u! Wist u dat u naast borrelen en dineren ook bij ons terecht kunt voor een high wine? Op maandag t/m zondag kunt u bij ons terecht voor een high wine. Zo kunt u samen of met meerdere personen genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes. Bij binnenkomst ontvangt u een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Contact opnemen of reserveren?

Wilt u een diner reserveren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook bij vragen of wanneer u met een grote groep bent kunt u contact met ons opnemen. Reserveren kan telefonisch via +31(0)78-740 00 04 of online. Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie