BIJZONDER UIT ETEN ZUID HOLLAND

Wilt u graag bijzonder uit eten Zuid Holland? Plan dan uw bezoek bij Bistro Twee 33 in het historische centrum van Dordrecht. Als u eenmaal binnen bent in het restaurant voelt het nét alsof u in een echte Franse Bistro bent. Hoe bijzonder is dat? Naast dat de inrichting en sfeer die helemaal afgestemd zijn op de Franse stijl, zijn de menukaart en de wijnkaart dat ook. Hierdoor hoeft u niet helemaal naar Frankrijk toe, maar halen wij de Franse sferen naar u toe.

Komt u een hapje bij ons eten? Reserveer uw tafeltje nu online!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

BIJZONDER UIT ETEN ZUID HOLLAND

Voor een bijzondere en unieke avond, bent u bij onze Bistro aan het juiste adres. Bistro Twee 33 is gevestigd in het oude historische centrum van Dordrecht. De ideale locatie om een goed glas wijn te drinken of s ’avonds heerlijk te dineren in de Franse stijl. Naast onze uitstekende menukaart, hebben wij ook zeer vriendelijke bediending én bieden wij u een professionele service aan. We willen natuurlijk dat u zich altijd op uw gemak voelt en kan genieten van een heerlijke avond uit. Zo delen we ook graag onze passie voor wijn met u. Daarom geven wij u met alle plezier advies over de wijn die het beste bij uw gerecht past. Bekijk onze wijnkaart hier.

 ONZE MENUKAART

Wat staat er op het menu? De Franse keuken is de basis van onze Bistro. Alle klassiekers zijn op onze menu kaart terug te vinden, maar dan in een modern jasje. Door het proeven van onze gerechten, waant u zich heel even in de Franse sferen. Een ervaring op zich, al zeggen we het zelf.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

MEER OVER BISTRO TWEE 33

Ook bijzonder uit eten Zuid Holland? Wanneer u wilt reserveren kunt u altijd contact opnemen. Zeker met grote groepen is het verstandig om eerst even te bellen. Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren en wij zorgen voor een Franse dag of avond die u niet snel meer zal vergeten. Dit kan online of telefonisch via +31(0)78-740 00 04.

Wij hopen u snel te zien!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie