BISTRO 233 DORDRECHT

Kom eten bij Bistro 233 Dordrecht! Culinaire Franse gerechten met een moderne twist. We hebben voor ieder wat wils, van vlees- vis tot aan vegetarische gerechten. Goed om te weten is dat wij van dinsdag tot en met zondag geopend zijn. Benieuwd naar de openingstijden voor een specifieke dag? Deze kunt u onderaan de pagina terugvinden.

Zin om te komen eten? U kunt gemakkelijk online reserveren door ons reserveringssysteem in te vullen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

EEN GEZELLIG AVONDJE UIT

Bistro Twee33 is vrijwel iedere avond geopend tot 00:00 of zelfs 01:00. Zo kunt u lang genieten van de beste wijnen. Wist u dat wij een speciale wijnkaart hebben ingericht? Bekijk de verschillende wijnen op de website. Onze sommelier helpt u bij uw keuze. Want: bij een goed gerecht hoort een goede wijn. Echt Frans.
Bent u benieuwd geworden naar ons menu? Goed om te weten is dat wij al onze gerechten maken met seizoen gerechten. Dit houdt in dat wij per seizoen een nieuwe kaart hebben. U wordt iedere periode verrast met onze gerechten in een ander jasje! Dat is zeker een bezoek waard. Reserveer nu.

HIGH WINE | BISTRO 233 DORDRECHT

Zoekt u nog een leuk verjaardagscadeau? Of wil u uw beste vriend(in) verrassen? Reserveer nu een High Wine bij Bistro 233. U bent verzekerd van een leuke middag. Goede wijnen in combinatie met heerlijke hapjes. Wie wil dat nou niet. Heeft u allergieën of andere bijzonderheden waar rekening mee gehouden moet worden? Geef het aan ons door. Dit kan door ons te bellen via +31(0)78-740 00 04.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN BIJ BISTRO TWEE 33

U kunt van dinsdag tot en met zondag bij ons aanschuiven. Op deze dagen kunt u ons vanaf 13:00 telefonisch bereiken om te reserveren via +31(0)78-740 00 04.. Liever online een afspraak maken? Zoals eerder benoemd kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem. Tot snel bij BistroTwee33!

Wij hopen u snel te zien!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie