BISTRO 33 DORDRECHT

Een avond culinair genieten. Dit doet u natuurlijk bij Bistro 33 Dordrecht! Een avondje uit om niet te vergeten. Prachtige gerechten in combinatie met heerlijke wijnen en desserts. Alles van top tot teen geregeld. Zelfs een sommelier die u adviseert. Wat wilt u nog meer? Maak nu uw reservering bij Bistro Twee33 door uw gegevens in te vullen in ons reserveringssysteem.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

DE FRANSE KEUKEN ONTDEKKEN

Bent u bekend met de Franse keuken? Nee? Dan is dit het moment om kennis te maken op een fijne manier. Bistro serveert namelijk Franse gerechten in een modern jasje. Hierdoor is er voor iedereen wat wils. Denk bijvoorbeeld aan visgerechten als Scholfilet of Koningsvis. Maar natuurlijk ook vleesgerechten. Canette, Steak Tartare en zelfs Lamsschenkel. Keuze genoeg. Klik hier voor de menukaart
Bij ieder gerecht moet een goede wijn geserveerd worden. De sommeliers van Bistro Twee33 raden u bij ieder gerecht de passende wijn aan. Goed om te weten is dat de wijnen per glas én fles verkrijgbaar zijn. Vraag het aan de sommelier.

High wine | Bistro 33 Dordrecht

Naast dineren kunt u ook genieten van een high wine. Wie wil dat nou niet? Wijn en hapjes op een unieke plek in de historische binnenstad van Dordrecht. Neem een vriend of vriendin mee! Wist u dat u de high wine ook cadeau kunt doen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

CONTACT

Wenst u een reservering te maken bij Bistro? Reserveer online een tafel. Voor het maken van een reservering +12 personen kunt u bellen naar 078 740 00 04 of mailen naar info@bistrotwee33.nl.

Wij hopen u snel te verwelkomen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie