BISTRO DORDRECHT

Eten bij Bistro Dordrecht? Bistro Twee 33 is geopend van dinsdag tot en met zondag 12:00-00:00. Reserveer nu uw tafel en geniet van de heerlijke Franse keuken! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant in Dordrecht.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Wijnbar | Bistro Dordrecht

Door de perfecte ligging is Bistro Twee 33 de perfecte plek om te borrelen met een goed glas wijn. We hebben een speciale wijnkaart opgemaakt om de juiste wijn bij ieder gerecht te kunnen serveren. Dit geldt voor diner en dessert. Wijnen zijn per fles en per glas te bestellen. Onze sommelier legt alles graag aan u uit.

Menu

Bistro Twee 33 uit Dordrecht houdt van de Franse keuken. Wij zullen ons best doen om u de heerlijke smaken door te laten schemeren in onze gerechten. Wij serveren klassiekers tot bijzonder nieuwe gerechten. Laat u verrassen. Naar Frankrijk? Niet nodig! Waan u in de Franse sferen bij ons in het restaurant. Naast diner verzorgen wij ook een heerlijk dessert. Benieuwd? Bekijk onze kaarten op de website.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN BIJ BISTRO TWEE 33

Heeft u al honger gekregen? Reserveer nu uw tafel. U kunt uw tafel gemakkelijk online reserveren met ons systeem. Als de reservering compleet is krijgt u een mail. Wilt u vanavond langskomen? Bel dan naar 078-740 00 04. Voor reserveringen van groepen boven de 12 personen kunt u bellen of mailen naar info@bistrotwee33.nl.

Volgt u ons al op Facebook? Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de bistro in Dordrecht!

Tot snel! à Bientôt!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie