BISTRO PAPENDRECHT

Uiteten bij bistro Papendrecht? Reserveer vandaag nog uw tafel! Bel naar 078-740 00 04 om te reserveren voor vanavond. Bistro Twee 33 bevindt zich in Dordrecht, dichtbij Papendrecht. Wilt u van de week komen? Dan verwijzen wij u door naar ons online reserveringssysteem. Gemakkelijk en snel geregeld.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

MENU | BISTRO PAPENDRECHT

Genieten van de Frans culinaire keuken. Heerlijk! Nog nooit geproefd? Eens moet de eerste keer zijn. Laat u dan verrassen door de gastvrijheid van Bistro Twee 33. Van oesters tot bavette. Van steak tartare tot tonijn. Keuze genoeg. Bekijk de menukaart en bereid u alvast voor op uw bezoek.
Na een diner hoort een passend dessert. Een dame blanche of toch een crème brûlée? U bepaalt het. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor koffie met een likeurtje. Bekijk hier de dessertkaart. Goed om te benoemen is dat Bistro bij ieder gerecht een passende wijn schenkt. Dit geldt voor diner en dessert.

High wine

Wilt u uw vriend of vriendin eens verrassen? Dit kan bij Bistro Twee 33 in Dordrecht vlakbij Papendrecht. Vanaf 2 personen bent u welkom. Verschillende wijnen met verschillende gerechten. U wordt ontvangen met een glas bubbels. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem. Geef het door en neem contact met ons op. Dan houden wij er rekening mee.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

CONTACT

Uw tafel voor vanavond reserveren? Zoals eerder benoemd kunt u bellen naar 078-740 00 04 of mailen naar info@bistrotwee33.nl. Komt u aankomende week bij ons dineren? Dan kunt u online reserveren. Voor het bestellen van de high wine kunt u ook contact opnemen door de bovenstaande contactgegevens te raadplegen. Ten slotte is het goed om te benoemen dat wij acties en nieuwtjes delen op onze Facebookpagina. Volgt u ons al?

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie