BISTRO TWEE 33 DORDRECHT

Een bezoek brengen aan Bistro twee 33 Dordrecht? Reserveer nu uw tafel! Ook kunt u bellen naar 078 740 00 04 om te reserveren. Een leuke en romantische avond beleeft u bij ons. Wij zijn op dinsdag en woensdag van 16.00 – 00.00 geopend. Van donderdag tot vrijdag een uur langer! Op zaterdag van 14:00 tot 01.00 en zondag tot 00:00.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

DINEREN MET UW PARTNER

Zijn u en uw partner op zoek naar een nieuw restaurant om te dineren? Bistro Twee33 uit Dordrecht is de perfecte plek. Wij serveren voor ieder wat wils. Denk aan vleesgerechten, visgerechten en vegetarisch. Bistro houdt graag rekening met uw wensen. Geef ze door via ons telefoonnummer voor uw bezoek. Naast de ruime keus in het diner kunt u ook genieten van verschillende wijnen. De wijnkaart vindt u op de website. Bistro twee 33 heeft een speciale sommelier in dienst die u alles verteld over de verschillende wijnen.

Keuze genoeg! | Bistro Twee 33 Dordrecht

Een typisch Frans dessert? Vanzelfsprekend! Denk bijvoorbeeld aan een wisselend assortiment van Franse kazen. Daarnaast ook een Dame Blanche met een koffie. Heerlijk.
Wist u dat wij ook een High Wine aanbieden? Geniet samen met een vriend, vriendin of familielid van een assortiment aan wijn en friandes. U wordt ontvangen met een glaasje bubbels. De High Wine is ook erg leuk om iemand cadeau te doen! Reserveer nu.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU

U bent welkom bij Bistro Twee33. Reserveer vandaag nog een tafel! Dit kunt u doen door online te reserveren. Zoals eerder aangegeven kunt u wensen en allergieën doorgeven voor uw bezoek. Kom genieten van de Franse keuken bij Bistro Twee33!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie