BISTRO TWEE33 DORDRECHT

Op zoek naar een heerlijk restaurant om vanavond te gaan eten? Kom gezellig dineren bij Bistro twee33 Dordrecht. Een lekker avondje uit gegarandeerd. U vindt ons in het historische hart van Dordrecht. Een prachtig decor voor onze Franse gerechten. Reserveer nu uw tafel.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

FRANSE GERECHTEN MET EEN TWIST

Bent u benieuwd naar de Franse keuken? Laat u verrassen door de kookkunsten van onze chefs. Heeft u onze kaart al eens bekeken? Goed om te weten is dat wij Franse klassieke gerechten serveren in een modern jasje. Dit betekent dat u terecht kunt voor oesters, escargots, maar ook heerlijk mals vlees. De menukaart kunt u online inkijken.

Wijnen

Bij een gerecht hoort een goede wijn. De sommelier van Bistro twee33 zal u hierbij adviseren. De wijnen zijn per glas of fles verkrijgbaar. Onze liefde voor wijn delen wij graag met u tijdens ons bezoek. Bekijk hier de wijnkaart. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw vriend(in)? Wij houden van wijn. En daarom kunt u bij ons een high wine doen! Ook erg leuk om cadeau te geven! Meer informatie vindt u op onze website.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

BISTRO TWEE33 DORDRECHT | RESERVEREN

Wilt u een tafel reserveren in ons restaurant? Dit kan! U kunt direct een reservering maken via ons online reserveringssysteem. Wilt u ons vanavond bezoeken? Dan kunt u het beste bellen! Het nummer van Bistro Twee33 is 078 740 00 04. Als u met meer dan 12 personen wil komen eten, dan vragen wij u dit per telefoon of mail (info@bistrotwee33.nl) aan te geven.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie