BISTRO ZWIJNDRECHT

Een gezellig avondje uiteten in een Bistro Zwijndrecht? Kom dan naar Bistro Twee 33! Ons restaurant biedt veel specialiteiten en verschillende gerechten. Neem gerust alvast een kijkje in onze menukaart!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Bistro Zwijndrecht | Bistro Twee 33

Wij hebben een Franse keuken, en als u bij ons aan het dineren bent geven wij u de beleving dat u in Frankrijk bent. Bistro Twee 33 beschikt over een gastvrije bediening en wij zullen er altijd voor zorgen dat uw avond helemaal compleet is.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bistro Twee33 is de ideale locatie om tijdens borreltijd culinair te genieten met een goed glas wijn en hapjes zoals oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven. Bistro Twee33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerecht. De liefde voor wijnen delen wij graag met u!
Wat niet mag ontbreken zijn natuurlijk de slakken. Daarnaast serveren wij aan tafel ook nog bavette en steak tartaar, die bereid wordt aan. Dit doen wij omdat wij het persoonlijker vinden dan altijd maar in de keuken alles te bereiden.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.
Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie