BORRELEN DORDRECHT

Om te borrelen Dordrecht bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! U kunt bij ons gezellig met vrienden of familie komen borrelen en genieten van verschillende exclusieve amuses. Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bent u direct nieuwsgierig? Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Borrelen Dordrecht bij Bistro Twee 33

U kunt bij Bistro Twee 33 tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie selectie van fijne vleeswaren? Omdat wij werken met seizoensproducten hebben wij ieder seizoen weer een nieuwe menukaart. Ook veranderen we ieder seizoen de wijnkaart!
Bij Bistro Twee 33 bent u dus nooit uitgekeken. Wij bieden u elk seizoen weer nieuwe gerechten en bijpassende wijnen aan!

High Wine

Bistro Twee 33 is een restaurant met een Franse keuken. Bistro Twee33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht en bij binnenkomst waant u zich meteen in een bistro in Frankrijk. Deze beleving wordt extra benadrukt door de authentieke Franse gerechten en heerlijke bijpassende wijnen.
Naast het borrelen kunt u bij Bistro Twee33 ook genieten van een High Wine arrangement. Tijdens de High Wine ontvangt u eerst een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. De High Wine is te reserveren van dinsdag t/m zondag. Het arrangement kunt u eventueel nog uitbreiden met extra wijnen en gerechten wanneer u dat wenst.
Heeft u een allergie? Laat het ons dan tijdig weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan telefonisch of direct via de website. Wanneer u met een grote groep bent kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een reservering. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie