BORRELEN IN DORDRECHT

Wilt u samen met uw gezelschap borrelen in Dordrecht? Dan is Bistro Twee 33 daarvoor de aangewezen partij! U kunt bij ons gezellig met vrienden of familie komen borrelen en genieten van verschillende exclusieve amuses. Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht.

Bent u nieuwsgierig naar onze Bistro en kan u niet wachten om langs te komen? Reserveer dan direct via ons online reserveringssysteem op de website een tafel!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Geniet van de overheerlijke wijnen van Bistro Twee 33

Bistro Twee 33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u graag bijpassend wijnadvies bij uw gerechten. De passie en liefde die wij hebben voor wijn, delen we graag met u! Omdat wij werken met seizoen wijnen hebben wij ieder seizoen weer een nieuwe wijnkaart. Bent u benieuwd naar de wijnkaart? U kunt gerust alvast een kijkje nemen op onze wijnkaart.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren voor Borrelen in Dordrecht

Wilt u lekker borrelen in Dordrecht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reserveren kan via de website of  telefonisch. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u iets te vieren en komt u met een grote groep? Ook dan kunt u gerust contact met ons op nemen. Wanneer u met een grotere groep dan 12 man komt, is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie