BOURGONDISCH ETEN ZUID HOLLAND

Wilt u bourgondisch eten Zuid Holland? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Het Bistro Twee 33 team heet u van harte welkom in het restaurant. Ons restaurant is helemaal afgestemd op de Franse sferen, waardoor u zich een échte Bistro voelt. Al een ervaring op zich.
De bourgondisch levensstijl is populairder dan ooit. Bourgondisch eten is een levensstijl waarin genieten centraal staat. Én daar wilt de Bistro Twee 33 met alle liefde onderdeel van zijn.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Een unieke, Franse menukaart

Op de menukaart kunt u onder andere vele, typisch Franse gerechten vinden. Bavette, slakken, steak tartaar, oesters en ga zo maar door. Onze gerechten zijn typisch Frans, maar wel in een modern jasje gestoken.
Elk kwartaal vernieuwd de Bistro Twee 33 zijn menukaart, waardoor u kunt genieten van seizoen producten. Loopt het water u al in de mond? Reserveer dan hier.

Geniet van een passend glas wijn bij uw gerecht

Onze grote passie voor wijn delen we graag met u. De bijzondere wijnkaart van Bistro Twee 33 vormt een mooi samenspel met onze culinaire Franse gerechten. Wij adviseren u graag bij uw keuze en delen onze liefde voor wijnen graag met u.
Veel van de wijnen zijn per glas verkrijgbaar. Bent u direct al nieuwsgierig naar onze wijnkaart? Bekijk dan hier de wijnkaart.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren voor Bourgondisch eten Zuid Holland

Reserveren bij Bistro Twee 33 kan telefonisch door te bellen naar 078-740 00 04. Wij kunnen dan direct voor u kijken of de reservering plaats kan vinden.
Ook kunt u een reservering maken via ons reserveringssysteem. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer komt, raden wij aan om te reserveren. U kunt natuurlijk ook reserveren als u met een kleinere groep komt.
Wij verwelkomen u graag met een heerlijk etentje en een goed, bijpassend glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie