BRUILOFT DINER

Wilt u na uw mooie dag een bruiloft diner? Reserveer dan bij Bistro Twee 33!
Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat 233 in het oude historische centrum van Dordrecht is de ideale locatie om uw bruiloft diner te houden. Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartaar.
U kunt bij ons terecht voor een borrel of diner. Daarnaast bieden wij ook high wine, u kunt dan genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Bruiloft diner bij Bistro Twee 33

Om onze authentieke gerechten te completeren hebben we een unieke wijnkaart samengesteld. Onze mooiste wijnen laten zich prima combineren met uw menukeuze en zijn veelal per glas te bestellen bij onze sommelier. De liefde voor deze wijnen delen we graag met u! Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro Twee 33 er een om te herhalen!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

U kunt het beste telefonisch contact op nemen als u met een grotere groep bent. Bij een bruiloft gaan wij uit van een grote groep. Om al uw wensen na te komen willen wij dit graag goed met bespreken. Wij heten u welkom voor een heerlijk diner en daarbij een goed glas wijn.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie