CULINAIR ETEN BESTELLEN

Wilt u graag culinair eten bestellen? Dat kunt u doen bij Bistro Twee33! Wij hebben een culinaire Franse keuken met heerlijke gerechten. Al onze gerechten worden met liefde en passie voor de Franse keuken bereidt. Dit alles serveren wij met een complementerende wijn. Doordat de Franse keuken wordt gekenmerkt door een grote diversiteit, is het een zeer gewaardeerde keuken. Wij proberen, net zoals in de bistro, uw huis om te toveren tot Franse sferen. Dit doen wij door middel van onze authentieke gerechten en overheerlijke wijnen. Wij delen onze liefde voor Frankrijk maar al te graag met u. Bent u benieuwd naar ons bestelmenu? Neem alvast een kijkje!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

BISTRO TWEE33

Onze bistro en wijnbar zijn geïnspireerd op de Franse keuken. Bij Bistro Twee33 delen wij onze passie voor Frankrijk met u. Iedere dag staat er een team van gedreven vakmensen voor u klaar. Wij streven ernaar om u bij elke hap een stukje Frankrijk te laten ervaren. Zo hopen wij een glimlach op uw gezicht te toveren. Want daar doen we het uiteindelijk voor. Onze bistro is gevestigd aan de Wijnstraat 233 in Dordrecht. Zoals eerder genoemd serveren wij gerechten met een moderne twist. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartaar.

Culinair eten bestellen bij Bistro Twee33

Ga voor een culinaire maaltijd van Bistro Twee33. Wij koken met veel liefde voor u. Zo kunt u ook thuis genieten van onze keuken. U heeft de mogelijkheid om vanaf 17:00 uur uw bestelling door te geven. Doe dit voor 21:00 uur. Daarna kunt u geen bestelling meer plaatsen. U kunt kiezen om de bestelling op te halen of thuis te laten bezorgen. Dit is gratis vanaf €75,-.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

BESTELLING PLAATSEN

Ga voor een bijzondere avond thuis met het afhaalmenu van Bistro Twee33. U kunt online een bestelling plaatsen of bellen naar: 078 74 0000 4

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie