CULINAIRE RESTAURANTS DORDRECHT

Op culinair niveau genieten? Bij Bistro Twee 33 bent u aan het juiste adres. De Franse bistro is een van de top Culinaire restaurants Dordrecht. Geef uw smaakpapillen een sensatie die zij niet snel zullen vergeten.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Culinaire restaurants Dordrecht | Bistro Twee 33

De Franse keuken bedankt zijn reputatie aan de culinaire gerechten. Kleine of grote gerechten vol smaakexplosies. Bij Bistro Twee 33 in Dordrecht kunt u een avond genieten van vele Franse gerechten. Denk aan escargots. Escargots is een culinair hoogstandje in de Franse keuken en heeft zich gevormd tot specialiteit in de markt. Naast dit gerecht vindt u bijvoorbeeld ook Steak Tartaar. Een tartaar van rund met gerookte olijfolie geserveerd met Parmezaanse kaas en avocado. Ten slotte mogen onze zee-specialiteiten niet ontbreken: de oesters. Met of zonder dressing verkrijgbaar. Onze Sommelier brengt u op de hoogte van de meest passende wijn bij uw culinaire gerecht. Het geven van een wijnadvies is bij het culinair dineren erg belangrijk. De sommelier biedt u verschillende keuzes en zal u de gehele avond adviseren. U kunt onze wijnen afnemen per glas of per fles. Bent u benieuwd geworden naar de keuzes? U kunt hier onze wijnkaart terugvinden.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een culinair diner in Dordrecht? Bistro Twee 33 biedt u een passend cadeau aan. Verras uw vrienden, familie of kennissen met een culinaire cadeaubon. U kunt zelf de waarde van uw cadeau bepalen. Er kan gekozen worden om de kaart direct te verzenden of om deze zelf te geven. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het culinaire cadeau wordt verzonden. Voor meer informatie over deze service kunt u een kijkje nemen op onze website.

Loading...

Reserveren bij Bistro Twee 33

Om een reservatie te maken kunt u via onze website reserveren. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 078-740 00 04.

Wij hopen u te verwelkomen bij Bistro Twee 33!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie