CULINAIRE RESTAURANTS

Bent u op zoek naar culinaire restaurants? Wat dacht u van Bistro Twee33? Bistro Twee33 is een restaurant met Franse keuken gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Culinaire genieten staat bij ons voorop, daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een culinair diner! Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Culinaire restaurants

Bistro Twee33 is volledige in Franse stijl ingericht. Dit in combinatie met onze gerechten en bijpassende wijnen geeft u het gevoel alsof u zich in Frankrijk bevindt. Ook het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Neem dan alvast een kijkje in onze menukaart!

Culinaire genieten bij Bistro Twee 33

Culinair genieten staat bij ons voorop! Zo serveren we authentieke Franse gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Maar ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! De liefde voor wijnen delen wij graag met u! Daarom hebben wij een unieke wijnkaart en geven u een passend wijnadvies bij uw gerecht.

Wist u dat u naast borrelen en dineren ook bij ons terecht kunt voor een high wine? Zo kunt u op maandag t/m zondag bij ons terecht voor een high wine. Zo kunt u samen of met meerdere personen genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes. Bij binnenkomst ontvangt u een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wilt u culinair uiteten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Reserveren kan telefonisch of via de website. U kunt ook altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.
Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is dan altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie