DINEREN DORDRECHT

Wanneer u gaan dineren Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres. Bistro Twee 33 is een frans restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u het restaurant binnen loopt waant u zich in een bistro in Frankrijk. Samen met de gastvrijheid, heerlijke wijnen en Franse gerechten is uw avond compleet!

Bent u direct al enthousiast? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met eventuele vragen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Specialiteiten van Bistro Twee 33

Bij Bistro Twee 33 kunt u genieten van Franse gerechten en heerlijke wijnen. De specialiteiten van Bistro Twee33 zijn Franse gerechten zoals: bavette, oesters, slakken en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Wij hebben een unieke wijnkaart en geven u een passend wijnadvies bij uw gerecht. Wij delen onze liefde voor wijnen graag met u!

Neem gerust alvast een kijkje in onze menukaart en kom terecht in de Franse sferen!

Dineren Dordrecht | Groepen

Bent u met een grote groep? Ook dan kunt u bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld een georganiseerde bedrijfsborrel bij ons organiseren of een zakelijk diner. Ook voor bruiloften kunt u bij ons terecht. Graag maken wij uw dag compleet! Van te voren kunt u telefonisch of per mail contact opnemen om uw wensen door te spreken. Bistro Twee 33 beloofd om er een dag van te maken die u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wij raden u aan altijd van te voren te reserveren. U kunt dit doen door middel van onderstaande button. Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn! Ook voor eventuele vragen kunt u contact met ons op nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie