DORDRECHT CENTRUM ETEN

In Dordrecht centrum eten met uw vrienden? Bistro Twee33 heeft genoeg plek. Geniet van de (vernieuwde) Franse keuken. Klassieke gerechten met een twist. Lunchen of dineren, het kan beide in ons restaurant. Daarnaast is Bistro Twee33 ook een wijnbar. Borrelen dus! Bel direct om te vragen of er nog een tafel voor u beschikbaar is, of loop even binnen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

WIE ZIJN WIJ?

Bistro Twee33 is een restaurant en wijnbar gericht op de Franse authentieke keuken. Hierbij kunt u denken aan mals vlees, verse vis of vega gerechten. Maar ook verschillende borrel gerechtjes. Zoals eerder benoemd hebben wij de authentieke Franse gerechten in een modern jasje gestoken. Ook zijn hierbij passende wijnen gekozen. Deze vindt u op onze wijnkaart. De sommelier van de dag zal u meer vertellen over de witte, rode of rosé wijn.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

AFHAAL ETEN DORDRECHT

‘’Un jour sans avoir bien mangé est comme un jour sans avoir vecu!’’ – Een dag niet lekker gegeten is als een dag niet geleefd! Een tafel reserveren kunt u online regelen. Dit doet u via ons reserveringssysteem. Liever vanavond dineren bij Bistro Twee33? Bel naar 078-740 00 04 of mail info@bistrotwee33.nl. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Wist u dat wij nieuws en acties delen op onze Facebookpagina? Blijf op de hoogte!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie