DORDRECHT EETGELEGENHEDEN

Bent u op zoek naar Dordrecht eetgelegenheden? Dan is Bistro twee33 is een goede keuze voor u! Bistro twee33 is een restaurant met Franse keuken gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Dordrecht eetgelegenheden | Bistro Twee33

Wanneer u op zoek bent naar eetgelegenheden in Dordrecht bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres. Bistro Twee33 is een restaurant met Franse sferen en een Franse keuken. In combinatie met onze gastvrije bediening en bijpassende wijnen waant u zich in een bistro in Frankrijk. Het gezellige karakter maakt uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

Borrelen en dineren in Dordrecht

Culinair genieten staat bij ons voorop! U kunt bij ons tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u van oesters of een mooie selectie van fijne vleeswaren? Ook kunt u bij ons dineren in Franse stijl. Op onze menukaart vindt u typische Franse gerechten zoals bavette, oesters en steak tartaar. Graag adviseren wij u over bijpassende wijnen.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wilt u een reservering maken? Dan kunt u dit telefonisch doen of via ons reserveringssysteem. U kunt op onderstaande button klikken om een reservering te maken. Ook bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u met meer dan 12 personen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie