DORDRECHT ETEN

Wilt u in Dordrecht eten bij een lekker restaurant? Kom dan eens langs bij restaurant en wijnbar Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat! Gelegen in het historische centrum van Dordrecht, waant u zich in een Franse Bistro. U kunt bij ons in Franse sferen genieten van authentieke gerechten en bijpassende wijnen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Wat staat er op het menu bij Bistro Twee 33?

De Franse cuisine is de basis van onze Bistro. Echte klassiekers, uit de authentieke Franse keuken maar dan in een modern jasje. Hierbij kunt u denken aan steak tartaar, slakken en oesters. Bij ieder gerecht vindt u bijpassende wijnen per glas of per fles. We hebben een echte passie voor wijn, en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past. Ieder kwartaal vernieuwen wij onze menu kaart, zodat u kunt genieten van de meest verse seizoens producten.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Bij Bistro Twee 33 in Dordrecht eten

Voor een gezellige, culinaire en zeker unieke avond bent u bij onze Franse Bistro aan de Wijnstraat 233 aan het juiste adres! Naast de uitstekende cuisine, bieden wij een zeer professionele service, en onze bediening is altijd zeer gastvrij. Online kunt u alvast een voorproefje vinden van onze menukaart en wijnkaart. Hier krijgt u een idee van wat u te wachten staat. Daarna kunt u gemakkelijk direct reserveren via ons online reserveringssysteem!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie