DORDRECHT RESTAURANT

Bent u op zoek naar Dordrecht restaurant? Dan is Bistro Twee33 een goede keuze voor u! Bistro Twee33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Neem gerust alvast een kijkje in onze menukaart!

Bent u direct al enthousiast? Reserveer dan uw tafel via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Dordrecht restaurant | Bistro Twee 33

Bistro Twee33 heeft een Franse keuken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankijk bent. Culinair genieten staat bij ons voorop! Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

De specialiteiten en mogelijkheden

Bistro Twee33 is de ideale locatie om tijdens borreltijd culinair te genieten met een goed glas wijn en hapjes zoals oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven. Bistro Twee33 heeft een unieke wijnkaart en geeft u een passend wijnadvies bij uw gerecht. De liefde voor wijnen delen wij graag met u!

Naast het borrelen kunt u ook culinair bij ons dineren. We serveren onder andere gerechten zoals bavette en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Of heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Het is altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen wanneer u met een grotere groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie