DORDRECHT RESTAURANTS

Bent u op zoek naar Dordrecht restaurants? Dan is Bistro twee33 een goede keuze! Bistro twee33 is een restaurant met Franse keuken gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Wanneer u nieuwsgierig bent naar onze menukaart kunt u alvast een kijkje nemen!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Dordrecht restaurants | Bistro Twee33

Bistro Twee33 is volledig in Franse stijl ingericht. In combinatie met onze Franse gerechten en bijpassende wijnen lijkt het alsof u zich in een bistro in Frankrijk bevindt. Samen met het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken wij uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Want culinair genieten staat bij ons voorop!

Borrelen en dineren in Dordrecht

U kunt bij Bistro twee33 tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u van oesters of een mooie selectie van fijne vleeswaren? Ook kunt u bij ons dineren in Franse stijl. Onze menukaart met typische Franse gerechten is afgestemd met onze unieke wijnkaart. Op de menukaart kunt u onder andere bavette, oesters en steak tartaar vinden.

U kunt naast borrelen ook bij ons culinair bij ons dineren. We serveren uit onze Franse keuken onder andere gerechten zoals steak tartaar en bavette, die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen ook de slakken niet ontbreken!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Of heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u met een grotere groep bent is het altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bistro Twee33 verwelkomt u graag voor een heerlijk diner in combinatie met een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie