DORDRECHT UIT ETEN

Wilt u in Dordrecht uit eten? Dan is Bistro Twee33 een goede keuze voor u! Bistro Twee33 is gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht en kunt u hier genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten. Ook wanneer u met een grote groep bent of wanneer er een speciale gelegenheid is kunt u bij ons terecht!

Wilt u direct reserveren? Dat kunt u doen via ons online reserveringssysteem. Ook kunt u via onze website telefonisch contact opnemen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Dordrecht uit eten | Bistro Twee 33

Wanneer u in Dordrecht uit eten gaat heten wij u graag welkom in Bistro Twee 33. U kunt hier heerlijk genieten van goede wijnen en Franse gerechten. Samen met de sfeer en inrichting van het restaurant waant u zich in een bistro in Frankrijk.

De specialiteiten

De Franse keuken van Bistro Twee 33 bestaat onder andere uit gerechten zoals: bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen de slakken ook niet ontbreken. Samen met de gastvrije bediening en het gezellige karakter is uw avond bij Bistro Twee33 compleet! Neem gerust alvast een kijkje in onze menukaart als u nieuwsgierig bent!

De wijnkaart van Bistro Twee 33

De bijzonder mooie wijnkaart van Bistro Twee 33 vormt een uniek samenspel met onze typisch Franse gerechten. Veel van onze wijnen zijn per glas verkrijgbaar. Wij adviseren u van harte bij uw keuze en delen de liefde voor onze wijnen graag met u!

Bekijk hier de wijnkaart om al in de Franse sferen te komen!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wij raden u aan om van te voren te reserveren. Dit kunt u doen via onderstaande button. Wanneer u met een groot gezelschap bent van meer dan 12 personen kunt u per mail of telefonisch contact opnemen. Samen met u kijken wij dan of er een tafel beschikbaar is.
We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie