DORDRECHT UITETEN

Wilt u in Dordrecht uiteten? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres! Bistro Twee33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Neem gerust alvast een kijkje op de menukaart.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Dordrecht uiteten | Bistro Twee33

Bij Bistro Twee33 kunt u terecht voor een heerlijk diner in Franse stijl. Zowel de inrichting als de keuken geven u de beleving dat u in een bistro in Frankrijk bent. Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor een borrel of high wine. U kunt dan culinaire genieten van verschillende hapjes met bijpassende wijnen. Bij ieder gerecht geven wij u passend wijnadvies. Wij hebben een unieke wijnkaart en delen onze liefde voor wijnen graag met u!

We serveren uit onze Franse keuken onder andere gerechten zoals steak tartaar en bavette, die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen ook de slakken niet ontbreken! Ook kunt u onder andere kiezen voor oesters, een selectie van fijne vleeswaren of frans gemarineerde olijven tijdens een borrel.

De Specialiteiten van Bistro Twee33

Bij Bistro Twee33 centraal staan de Franse keuken en culinair genieten bovenaan. Door de Franse sfeer krijgt u bij ons de beleving alsof u een avondje in Frankrijk bent. De gastvrije bediening en het gezellige karakter maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u wilt reserveren. Reserveren kan telefonisch of via de website.

Heeft u een zakelijk diner en bent u met een grote groep? Of heeft u iets te vieren zoals een bruiloft of verjaardag? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer u met een grotere groep bent is het altijd verstandig om telefonisch contact op te nemen, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Bistro Twee33 verwelkomt u graag voor een heerlijk diner in combinatie met een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie