EETGELEGENHEDEN DORDRECHT

Bent u op zoek naar eetgelegenheden Dordrecht? Bij Bistro Twee 33 kunt u culinair genieten in het prachtige historische centrum van Dordrecht. Genieten van heerlijke Franse gerechten in combinatie de lekkerste wijnen? Kom dan naar Bistro Twee 33!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Eetgelegenheden Dordrecht | Bistro Twee33

Bij Bistro Twee 33 serveren authentieke Franse gerechten die in een modern jasje zijn gestoken. De Franse beleving wordt niet alleen benadrukt door de gerechten in combinatie met overheerlijke wijnen, maar ook door de inrichting van het restaurant. Bistro Twee 33 is daarom het restaurant in Dordrecht voor een unieke en culinaire avond!

De menukaart

Onze menukaart bestaat uit typische Franse gerechten die op moderne wijze worden geserveerd. Je kunt op onze kaart gerechten vinden zoals steak tartaar, slakken en oesters. U kunt bij ons ieder kwartaal van het jaar van een andere kaart genieten. Dat komt doordat wij uitsluitend werken met seizoensproducten. De wijnen die bij de gerechten worden geserveerd worden met zorg uitgekozen. We delen graag onze kennis en liefde voor wijnen met u! Benieuwd naar de menukaart? Neem dan gerust een kijkje.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Afhaal eten Dordrecht

U kunt via de onderstaande button of telefonisch reserveren bij Bistro Twee 33. Ook met grotere groepen (boven 12 personen) kunt u bij ons terecht. Wij raden u dan aan om telefonisch of per mail te reserveren. Natuurlijk kunt u ook voor vragen altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie