ETEN DORDRECHT CENTRUM

Eten centrum Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee33 aan het juiste adres! Bistro Twee33 is namelijk een Frans restaurant gelegen is het historische centrum van Dordrecht. Hier bent u aan het juiste adres wanneer u een avondje culinair wilt genieten!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Eten Dordrecht centrum bij Bistro Twee33

Bistro Twee33 is de ideale locatie om te genieten van Franse gerechten en goede wijnen. Bistro Twee33 heeft een Franse keuken met typische Franse gerechten, in een modern jasje gestoken. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in een bistro in Frankijk bent.

Franse keuken

We serveren onder andere gerechten zoals bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Bent u nieuwsgierig naar onze menukaart? Dan kunt u alvast een kijkje nemen!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Reserveren kan telefonisch of via de website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie