ETEN DORDRECHT

Wilt u eten Dordrecht? Wat dacht u van Bistro Twee 33? Een Frans restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. De culinaire Franse gerechten, inrichting en gastvrije bediening geven u het gevoel alsof u zich in een Bistro in Frankrijk bevindt. Voor een avond genieten van heerlijke wijnen en gerechten bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Eten Dordrecht bij Bistro Twee 33

U kunt bij ons terecht voor diner, borrel of een high wine. Bistro Twee 33 serveert culinaire Franse gerechten in een modern jasje. De beleving van een Franse Bistro wordt niet alleen benadrukt door het lekkere eten en de wijnen, maar ook door de inrichting en de zeer gastvrije bediening. Kortom, Bistro Twee 33 is het adres voor een unieke, culinaire en gezellige avond

Franse menukaart

Wanneer u wilt eten in Dordrecht kunt u bij Bistro Twee 33 uitgebreid genieten van heerlijke Franse gerechten van onze menukaart. U kunt hierbij denken aan typische Franse gerechten zoals steak tartaar en oesters. Ieder kwartaal veranderen wij de menukaart omdat wij werken met seizoensproducten. Bij elk gerecht geven wij een passend wijn advies, want wij delen onze liefde voor wijnen graag met u!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wij raden aan om van te voren een tafel te reserveren. Dit kan via onderstaande button maar het is ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren. Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, raden wij u aan om telefonisch of per mail te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie