ETEN IN DORDRECHT CENTRUM

Wilt u eten in Dordrecht centrum? Zoek dan niet verder en kom langs bij Bistro Twee 33 in Dordrecht! Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons in Franse sferen genieten van authentieke Franse gerechten en bijpassende wijnen.
Wilt u graag eens zelf ervaren u het is om in ons restaurant een hapje te eten? Reserveer dan direct een tafel via ons online reserveringssysteem op de website. Wij hopen u graag eens te bedienen!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

GENIET VAN DE FRANSE STIJL

Bistro Twee33 is volledig in Franse stijl ingericht. In combinatie met onze Franse gerechten en bijpassende wijnen lijkt het alsof u zich in een bistro in Frankrijk bevindt. Samen met het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken wij uw avond bij Bistro Twee33 compleet. Want culinair genieten staat bij ons voorop!

U kunt bij Bistro twee33 tijdens borreltijd genieten van een goed glas wijn en exclusieve amuses. Wat dacht u van oesters of een mooie selectie van fijne vleeswaren? Ook kunt u bij ons dineren in Franse stijl. Onze menukaart met typische Franse gerechten is afgestemd met onze unieke wijnkaart. Op de menukaart kunt u onder andere bavette, oesters en steak tartaar vinden.

U kunt naast borrelen ook bij ons culinair bij ons dineren. We serveren uit onze Franse keuken onder andere gerechten zoals steak tartaar en bavette, die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen ook de slakken niet ontbreken!

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN IN DORDRECHT CENTRUM

Wilt u een gezellige en culinaire avond bij ons komen beleven? Dan raden wij u aan om van te voren een reservering te maken. U kunt een reservering maken via ons reserveringssysteem op de website, deze vindt u via onderstaande button. Bent u met een grote groep? Dan raden wij aan om even telefonisch of per mail contact op te nemen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie