ETEN IN DORDRECHT

Bent u een dagje in Dordrecht geweest? En wilt u de dag afsluiten door lekker te eten in Dordrecht. Dan is Bistro Twee33 een goede keuze voor u! Gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht kunt u hier genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Eten in Dordrecht bij Bistro Twee 33

Wanneer u gaat eten in Dordrecht heten wij u graag welkom in Bistro Twee 33. U kunt hier heerlijk genieten van goede wijnen en Franse gerechten. Samen met de sfeer en inrichting van het restaurant waant u zich in een bistro in Frankrijk.

Franse keuken

De Franse keuken van Bistro Twee 33 bestaat onder andere uit gerechten zoals: bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. Natuurlijk mogen de slakken ook niet ontbreken! Samen met de gastvrije bediening en het gezellige karakter is uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wij raden aan om van te voren een tafel te reserveren. Dit kan via onderstaande button maar het is ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren. Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, raden wij u aan om telefonisch of per mail te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie