ETEN IN DORDT

Wilt u samen met uw gezelschap lekker eten in Dordt? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bij Bistro Twee33 kunt u genieten van Franse gerechten in Franse sferen met bijpassende wijnen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Franse gerechten en heerlijke wijnen bij Bistro Twee 33

Wanneer u ervoor kiest om bij ons uit eten te gaan zorgen wij ervoor dat u een unieke, culinaire en gezellige avond zult beleven. Bistro Twee 33 is een Frans restaurant met een Franse uitstraling. Ook de menukaart staat in het teken van authentieke Franse gerechten. Maar dan wel in een modern jasje. Ieder seizoen veranderen wij de menukaart met weer nieuwe seizoen gerechten. Maar de echte klassiekers zoals bavette, steak tartaar en slakken zullen altijd op de kaart te vinden zijn. Bent u nieuwsgierig naar welke gerechten u op dit moment bij ons kunt komen proeven? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Bij deze Franse uitstraling en gerechten horen ook heerlijke wijnen. Wij hebben een passie voor goede wijnen en delen deze passie graag met u! Bij ieder gerecht dat u uit kiest zullen wij u daarom adviseren over bijpassende wijnen. Het eten, onze gastvrije bediening en de professionele service maken u avond compleet!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren voor eten in Dordt

Wanneer u wilt reserveren kunt u dit telefonisch of via onderstaande button in ons reserveringssysteem doen. Wanneer u met een groep van 12 personen of meer kunt u telefonisch of per mail een reservering maken. Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie