ETEN MET EEN GROTE GROEP

Wilt u een keer uit eten met een grote groep? Dan is Bistro Twee 33 de aangewezen partij voor u. Bij Bistro Twee 33 kunt u culinair genieten van de Franse sfeer, Franse gerechten en natuurlijk de bijpassende wijnen voor grotere groepen. Voor een avond genieten van heerlijk eten en drinken bent u bij Bistro Twee 33 dus aan het juiste adres.

Bent u nieuwsgierig naar onze menukaart? Neem dan alvast een kijkje op onze website om het water alvast in uw mond te laten lopen!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Ieder kwartaal een nieuwe menukaart bij Bistro Twee 33

Wanneer u uit eten wilt met een grote groep kunt u bij Bistro Twee 33 uitgebreid genieten van heerlijke Franse gerechten van onze menu kaart. U kunt hierbij denken aan typische Franse gerechten zoals steak tartaar en oesters. De menukaart bestaat dus uit authentieke Franse gerechten, maar dan wel in een modern jasje. Ieder kwartaal veranderen wij de menu kaart, omdat wij het belangrijk vinden om te werken met seizoen producten. Bij elk gerecht geven wij een passend wijn advies, want wij delen onze liefde voor wijnen graag met u!

De beleving van een Franse Bistro wordt niet alleen benadrukt door het lekkere eten en de wijnen, maar ook door de inrichting en de zeer gastvrije bediening.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren voor eten met een grote groep?

Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, kunt u van te voren telefonisch of per mail contact met ons op nemen om te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons op nemen via de contact gegevens op onze website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn! Wanneer u nog meer vragen heeft, kunt u dit laten weten aan onze medewerkers. Wij zien u graag verschijnen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie