EXCLUSIEF RESTAURANT DORDRECHT

Heeft u iets te vieren? En wilt u met een grote groep gezellig uit eten? Dat kan bij Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 is een exclusief restaurant Dordrecht gelegen in de historische binnenstad. Benieuwd wat u bij ons op de menukaart kunt vinden? Neem dan gerust alvast een kijkje!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Exclusief restaurant Dordrecht | Bistro Twee 33

Bistro Twee 33 is een culinair restaurant met een Franse sfeer. Wanneer je binnen bent in het restaurant heb je de beleving alsof je in Frankrijk bent. Deze beleving wordt extra benadrukt door de goede wijnen en Franse gerechten.

Speciale gelegenheden

Wanneer u iets te vieren heeft kunt u dit doen bij Bistro Twee 33. U kunt met een grote groep komen dineren. U dient van te voren even contact op te nemen wanneer u met een grote groep komt. Dan kunnen wij de tafels voor u reserveren en samen met u de wensen doorspreken. Ook voor zakelijke evenementen en/of borrels kunt u bij Bistro Twee 33 terecht.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wanneer u met een grote groep bent kunt u per mail of telefonisch contact opnemen. Anders kunt u reserveren via onderstaande button.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

 

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie