FAMILIE RESTAURANT DORDRECHT

Familie restaurant Dordrecht gezocht? Kom dan gezellig eten bij Bistro Twee 33! Wij zijn te vinden in de historische binnenstad van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Ons team bestaat uit gepassioneerde koks, barmedewerkers, bediening en sommeliers. Samen streven wij ernaar om onze passie voor de Franse keuken over te brengen aan onze gasten. Ook aan u en uw familie.

Bent u benieuwd naar onze Franse keuken? Bekijk het hier!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

FAMILIE RESTAURANT DORDRECHT

Bij Bistro Twee 33 is iedereen welkom, jong en oud. Heeft u een viering met de familie? Reserveer dan een tafel bij Bistro Twee 33. Ons menukaart staat vol met gerechten voor speciale gelegenheden. Van vis tot vlees, van salade tot vegetarisch. U vindt het bij Bistro Twee 33. Wanneer u dieetwensen of allergieën heeft, kunt u dit doorgeven aan ons. Onze chef-kok houdt hier dan rekening mee.

BEREIKBAARHEID | BISTRO TWEE 33

U vindt Bistro Twee 33 in de oude historische binnenstad van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. De dichtstbijzijnde bushalte is de Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Vanaf het centraal station Dordrecht is het circa 10 minuten lopen. Verder heeft u de mogelijkheid om in de stad betaald te parkeren op diverse locaties zoals de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEREN | BISTRO TWEE 33

Maak online gemakkelijk een reservering. Wanneer u gereserveerd heeft, komt de reservering automatisch bij ons binnen en u ontvang een e-mail ter bevestiging. U heeft ook de mogelijkheid om telefonisch een reservering te maken. callto:+31787400004. Wanneer u binnen 24 uur een tafel wilt reserveren, kunt u het beste telefonisch bellen om zeker te zijn van een plek.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie