FRANS RESTAURANT DORDRECHT

Wilt u lekker Frans restaurant Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee33 is het restaurant om te genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor diner, borrel of een high wine. Twijfel niet langer en reserveer snel! Benieuwd naar de menukaart? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Frans restaurant Dordrecht | Bistro Twee33

Bistro Twee 33 serveert culinaire Franse gerechten. De beleving van een Franse Bistro wordt niet alleen benadrukt door het lekkere eten en de wijnen, maar ook door de inrichting en de zeer gastvrije bediening. Kortom, Bistro Twee 33 is het adres voor een unieke, culinaire en gezellige avond!

Menukaart

Wanneer u lekker wilt eten in Dordrecht kunt u bij Bistro Twee 33 uitgebreid genieten van de heerlijke Franse gerechten van onze menukaart. We serveren typische Franse gerechten zoals steak tartaar en oesters. Ook werken we met seizoensproducten en dat is ook de reden waarom onze menukaart ieder kwartaal wijzigt. Wij geven bij de gerechten een passend wijn advies, want wij delen onze liefde voor wijnen graag met u.

Reserveren?

U kunt via onderstaande button kunt u online reserveren. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren bij Frans restaurant Dordrecht. Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, raden wij u aan om telefonisch of per mail te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website. Als u nog mee r ragen heeft twijfel dan niet om contact op te nemen met ons.

Goed restaurant Dordrecht
Loading...