GEZELLIG LUNCHEN IN DORDRECHT

U wilt gezellig lunchen in Dordrecht met uw vriendinnen. Maar waar? Bij Bistro Twee33 natuurlijk! Heeft u onze lunchkaart al bekeken? Hier vindt u onder andere vlees, vis en veganistische gerechten. Speciaal voor u geselecteerd. Wist u dat wij ook dagverse producten aanbieden? Vraag ernaar tijdens uw bezoek. Reserveer uw tafel bij Bistro Twee33 nu!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

WIJN EN DINER

Naast lunchen bent u ook van harte welkom om aan te schuiven bij het diner. Bij ons vindt u Franse gerechten gemaakt volgens traditioneel recept. Hier hebben wij een Bistro-twist aan gegeven. Bent u nog niet bekend met de Franse keuken? Kom deze ontdekken bij ons restaurant. Daarnaast serveren wij, indien gewenst, bij ieder gerecht een passende wijn. De sommelier van de dag adviseert u graag. Hij of zij legt uit waar de wijn vandaan komt en waarom het zo goed past bij het gekozen gerecht.

HIGH WIJN CADEAU DOEN

Lunch, diner. Bij Bistro Twee33 kunt u altijd terecht. Wist u dat wij ook een High wine aanbieden? Tijdens de high wine ontvangt u 3 verschillende gerechten met 3 verschillende wijnen. Wij ontvangen u met een glas bubbels en amuse. U kunt de high wine reserveren op dinsdag t/m vrijdag van 16:00 tot uiterlijk 17.30 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Wilt u het cadeau doen? Bekijk de opties voor het maken van een cadeaubon op onze website. Ook in de winkel verkrijgbaar.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

KOM LANGS! | GEZELLIG LUNCHEN IN DORDRECHT

Gezellig lunchen in Dordrecht bij Bistro Twee33. Loop even binnen en vraag naar de beschikbaarheid! Komt u dineren? Wij raden aan om een tafel te reserveren. Dit kunt u op onze website doen. Bekijk ook eens onze Facebookpagina.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie