GEZELLIGE RESTAURANTS IN DORDRECHT

Bent u op zoek naar de meest gezellige restaurants in Dordrecht? Wat dacht u eens van Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 behoord tot de betere restaurants in Dordrecht en omgeving en is het perfecte adres voor een avondje culinair genieten.

Ons restaurant ligt gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankrijk bent. Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

Bent u enthousiast en zou u graag eens langs willen komen in ons restaurant? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Klassieke Franse gerechten bij Bistro Twee 33

De Franse cuisine is de basis van Bistro Twee 33. In een modern jasje bereiden wij alle klassiekers uit de authentieke Franse keuken. Denk hierbij aan steak tartaar, slakken en oesters. Bovendien serveren wij bij ieder gerecht een speciale, bijpassende wijn.
Ieder kwartaal kunt u bij Bistro Twee 33 iets nieuws verwachten op de menukaart, zodat u volledig kunt genieten van het seizoen op dat moment.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Gezellige restaurants in Dordrecht reserveren

Loopt het water u al in de mond en zou u graag een tafel reserveren bij ons? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem! Wij hopen u graag eens te bedienen en te adviseren over een passende wijn bij uw gerecht!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie