GOED RESTAURANT DORDRECHT

Bent u op zoek naar een goed restaurant Dordrecht? Wat dacht u van Bistro Twee 33! Bistro Twee 33 behoort tot de betere restaurants in Dordrecht en is het juiste adres wanneer u een avondje culinair wilt genieten.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Goed restaurant Dordrecht | Bistro Twee 33

Bistro Twee33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Het is de ideale locatie om te genieten van Franse gerechten en goede wijnen. Door het proeven van onze gerechten en de sfeer in ons restaurant geven wij u de beleving alsof u in Frankrijk bent. Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

Franse Keuken

Bistro Twee33 heeft een Franse keuken. We serveren onder andere gerechten zoals bavette, oesters en steak tartaar die bij u aan tafel wordt bereidt. En ook de slakken kunnen natuurlijk niet ontbreken! Omdat wij met seizoensproducten werken kunt u bij ons ieder seizoen genieten van een nieuwe menukaart. Bent u nieuwsgierig naar onze menukaart? Neem dan gerust alvast een kijkje!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren?

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Ook kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie