GROEPSDINER

Bent u op zoek naar een restaurant voor een groepsdiner? Dan is Bistro Twee 33 de aangewezen partij voor u. Bistro Twee33 is het restaurant om te genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor diner, borrel of een high wine voor grotere groepen.

Twijfel niet langer en reserveer snel! Bent u benieuwd naar onze menukaart? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Franse gerechten Bistro Twee33

Bij Bistro Twee 33 kunt u genieten van Franse gerechten en heerlijke wijnen. De specialiteiten van Bistro Twee33 zijn Franse gerechten zoals: bavette, oesters, slakken en steak tartaar die speciaal bij u aan tafel wordt bereidt. Wij hebben een unieke wijnkaart en geven u een passend wijnadvies bij uw gerecht. Onze medewerkers hebben veel liefde en passie voor wijnen en delen die graag met u!

Culinair genieten staat bij ons voorop! Het gezellige karakter en de gastvrije bediening maken uw avond bij Bistro Twee33 compleet.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Groepsdiner reserveren?

Bistro Twee 33 aan de Wijnstraat 233 in het oude historische centrum van Dordrecht is de ideale locatie om tijdens borreltijd een goed glas wijn te drinken of ’s avonds te dineren in Franse stijl. Door het proeven van de gerechten van onze kaart, komt het gevoel van Frankrijk naar boven, daar waar culinair genieten voorop staat. Op onze menukaart prijken onder andere de bavette, oesters en de steak tartaar.

Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro Twee 33 er een om te herhalen! Loopt het water u al in de mond? Maak dan snel uw reservering via onderstaande knop.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie