HIGH WINE DORDRECHT

Bent u op zoek naar een restaurant voor een High Wine Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Tijdens de High Wine bij Bistro Twee 33 kunt u gezellig met vrienden of familie genieten van verschillende gerechtjes met daarbij passende wijnen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

Het Arrangement

Tijdens de High Wine ontvangt u eerst een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. Het High Wine arrangement kan eventueel nog worden uitgebreid met extra wijnen en gerechten.

U kunt bij ons een High Wine reserveren op dinsdag t/m zondag. Wanneer u een allergie heeft of vegetarisch bent kunt u dit van te voren aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

High Wine Dordrecht bij Bistro Twee 33

Bistro Twee 33 is een restaurant gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Bij binnenkomst waant u zich meteen in een bistro in Frankrijk. Deze beleving wordt extra benadrukt door de authentieke Franse gerechten en heerlijke wijnen. Bent u nieuwsgierig naar de wijnen die wij schenken? Dan kunt u alvast een kijkje nemen op de wijnkaart.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

High Wine Dordrecht Reserveren

Voor meer informatie over de High Wine kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. U kunt ook direct een reservering maken via onderstaande button of telefonisch. Een reservering voor een High Wine dient minimaal één dag van te voren gemaakt te worden.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie