HIGH WINE OMGEVING DORDRECHT

Wilt graag een high wine omgeving Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Van dinsdag t/m zondag kunt u bij ons genieten van verschillende wijnen met bijpassende gerechten.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

HIGH WINE DORDRECHT

U kunt naast een High Wine arrangement ook bij ons terecht voor een diner. Wij serveren authentieke Franse gerechten gepresenteerd in een modern jasje. Bistro Twee 33 is een klein stukje Frankrijk in hartje Dordrecht. De Franse gerechten en gastvrije bediening zorgen voor een unieke Franse sfeer. Wilt u een culinaire, unieke en onvergetelijke avond? Kom dan naar Bistro Twee 33!

HIGH WINE OMGEVING DORDRECHT | BISTRO TWEE 33

Via onderstaande button kunt u gemakkelijk en snel reserveren via ons systeem. Wanneer u van plan bent om met meer dan 12 personen te komen kunt u telefonisch of per mail reserveren. Heeft u een allergie of bent u vegetariër? Het is handig als wij dat van te voren weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze wijnen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op de wijnkaart.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

RESERVEREN?

Wilt u een avond genieten bij Bistro Twee 33? Reserveer dan snel uw plekje via de onderstaande button. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail reserveren, zeker wanneer u van plan bent met meer dan 12 personen te komen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken via de contactgegevens op onze website. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder!

Graag verwelkomen wij u voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie