HIGH WINE PAPENDRECHT

Wilt u een gezellig avondje high wine Papendrecht? Dan kunt u ook naar Bistro Twee 33 komen. Bistro Twee 33 is gelegen in Dordrecht en vanuit Papendrecht gemakkelijk te bereiken. Komt u met een paar personen of met een grote groep? Het is allebei mogelijk! U kunt bij ons genieten van verschillende wijnen en bijpassende gerechtjes.

Wanneer u binnen komt ontvangt u eerst een glaasje bubbels. Vervolgens serveren wij verschillende gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. De High Wine is natuurlijk uit te breiden met wat extra wijnen en gerechten.

Bent u een vegetariër of u heeft een allergie? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij daar natuurlijk rekening mee houden.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

OOK DINEREN BIJ BISTRO TWEE 33

Naast een high wine, kunt u ook bij ons komen dineren. Wij zijn een echte Franse Bistro en werken met seizoensgerechten. U kunt bij ons terecht voor een culinair avondje uit! Ook voor de gelegenheden zoals borrels, verjaardagen, bruiloften en nog veel meer!

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

HIGH WINE PAPENDRECHT RESERVEREN?

Een high wine reserveren is mogelijk op dinsdag t/m zondag. Als u voor een high wine wilt reserveren moet u dit minimaal een dag van te voren reserveren.

Wilt u meer informatie over de high wine? Of wilt u een reservering maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via onderstaande button. Ook kunt u via de website direct reserveren voor een high wine.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie