HIGH WINE SLIEDRECHT

Bent u op zoek naar een gezellige Bistro voor een avondje High Wine Sliedrecht? Komt u met drie personen of met een grotere groep? U kunt genieten van diverse wijnen en bijpassende gerechtjes. Dit is mogelijk Bistro Twee 33 kan dit op dinsdag t/m zondag.

Hoe werkt een high wine? Wanneer u binnen komt krijgt u een glaasje bubbels. Daarna serveren wij verschillende gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. De High Wine is natuurlijk uit te breiden met wat extra wijnen en gerechten.

Bent u een vegetariër bent of u heeft een allergie? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij daar natuurlijk rekening mee houden.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

BISTRO TWEE 33

Behalve High Wine, kunt u ook bij ons dineren. Wij zijn een echte Franse Bistro die verschillende seizoensgerechten bieden. Voor een echt culinair avondje! Voor de gelegenheden zoals borrels, verjaardagen en nog veel meer! Kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

HIGH WINE SLIERDRECHT RESERVEREN?

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u voor een High Wine wilt reserveren moet u minimaal een dag van te voren reserveren. Dit kan zowel telefonisch als via onderstaande button.

 

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie