HIGH WINE ZUID HOLLAND

Bent u op zoek naar een gezellige Bistro voor een avondje High Wine Zuid Holland? Dan is Bistro Twee 33 de aangewezen partij voor u. Kom u met twee personen of met een grotere groep? Dan kunt u genieten van onze diverse wijnen en bijpassende gerechten.

High Wine bij Bistro Twee 33 is mogelijk op dinsdag t/m zondag. U kunt online reserveren via ons online reserveringssysteem of telefonisch contact met ons opnemen via: 078-740 00 04.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

HOE WERKT EEN HIGH WINE?

Bij binnenkomst krijgen u en uw gasten een glaasje bubbels. Vervolgens serveren wij diverse gerechtjes met daarbij drie bijpassende wijnen. Eventueel zou u deze nog kunnen uitbreiden met extra wijnen of gerechten. Bekijk hier onze wijnkaart.

Heeft u een allergie of bent u een vegetariër? Laat het ons op tijd weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden in de gerechten.

DINEREN BIJ BISTRO TWEE33

Naast een High Wine kunt u bij Bistro Twee 33 ook dineren. Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften, zakendiners en borrels kunt u met grote groepen komen. Van te voren kunnen we met elkaar een passend menu samenstellen. Let op: wees er op tijd bij als u voor een grote groep wilt reserveren!

Bistro Twee 33 is gelegen in het historische centrum van Dordrecht. Eenmaal binnen in het restaurant voelt u zicht als een échte Franse Bistro. Onze menu- en wijnkaart zijn helemaal afgestemd op de Franse stijl.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

MEER WETEN OVER HIGH WINE ZUID HOLLAND?

Wilt u meer weten over de High Wine? Dan kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons op nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder met eventuele vragen. Ook kunt u direct een reservering plaatsen via onderstaande button of telefonisch.

Een reservering voor een High Wine dient minimaal één dag van te voren gemaakt te worden.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie