HIGH WINE ZWIJNDRECHT

Bent u op zoek naar een restaurant voor een High Wine Zwijndrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres! Bistro Twee 33 ligt in het historische centrum van Dordrecht en is vanuit Zwijndrecht goed te bereiken! Tijdens de High Wine bij Bistro Twee 33 kunt u gezellig met vrienden of familie genieten van verschillende gerechtjes met daarbij passende wijnen.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

HET HIGH WINE ARRANGEMENT

Tijdens de High Wine ontvangt u van ons eerst een glaasje bubbels. Hierna serveren we diverse gerechtjes met daarbij 3 passende wijnen. De gerechten die wij serveren zijn veelal klassieke Franse gerechten in een modern jasje. Daarnaast werken wij met seizoensproducten. Het high wine arrangement kunt u eventueel nog uitbreiden met extra wijnen en gerechten.

Bent u met twee personen of met een grote groep? U kunt het reserveringsformulier op de website invullen. Bij Bistro Twee 33 kunt u een high wine reserveren van dinsdag t/m zondag tussen bepaalde tijden.

BISTRO TWEE 33

Naast een High Wine, kunt u ook bij ons dineren. Wij zijn een echte Franse Bistro en dat ziet u terug in zowel het interieur als in de gerechten. Voor een echt culinair avondje uit in Franse sferen komt u naar ons! Ook voor gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, zakendiners en borrels kunt u bij ons terecht. Samen met u zullen wij een passend menu samenstellen.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

HIGH WINE ZWIJNDRECHT

Wilt u meer informatie of wilt u een reservering maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u voor een high wine wilt reserveren moet u minimaal een dag van te voren reserveren. Dit kan zowel telefonisch als via onderstaande button.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie