LEKKER ETEN DORDRECHT

Wilt u lekker eten Dordrecht? Dan bent u bij Bistro Twee 33 aan het juiste adres. Bistro Twee 33 is het restaurant om te genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten in het historische centrum van Dordrecht. U kunt bij ons terecht voor diner, borrel of een high wine. Twijfel niet langer en reserveer snel een plekje in het kleine stukje Frankrijk in Dordrecht!

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

LEKKER ETEN DORDRECHT BIJ BISTRO TWEE33

Bistro Twee 33 serveert culinaire Franse gerechten in een modern jasje. De beleving van een Franse Bistro wordt niet alleen benadrukt door het lekkere eten en de wijnen, maar ook door de inrichting en de zeer gastvrije bediening. Kortom, Bistro Twee 33 is het adres voor een unieke, culinaire en gezellige avond

Menukaart

Wanneer u lekker wilt eten in Dordrecht kunt u bij Bistro Twee 33 uitgebreid genieten van de heerlijke Franse gerechten van onze menukaart. We serveren typische Franse gerechten zoals steak tartaar en oesters. Ook werken we met seizoensproducten en dat is ook de reden waarom onze menukaart ieder kwartaal wijzigt. Wij geven bij de gerechten een passend wijn advies, want wij delen onze liefde voor wijnen graag met u.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

RESERVEREN?

Via onderstaande button kunt u online reserveren. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren. Wanneer u met een groep van meer dan 12 personen komt, raden wij u aan om telefonisch of per mail te reserveren. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact gegevens op onze website.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie