LEKKER ETEN IN DORDRECHT

Wilt u eens lekker eten in Dordrecht? Dan is Bistro Twee 33 een goede keuze voor u! Bistro Twee 33 is gelegen in het historische van Dordrecht, waar u kunt genieten van heerlijke wijnen en Franse gerechten. Ook wanneer u met u grote groep bent, kunt u bij ons terecht!

Bent u enthousiast en wilt u al direct een tafel reserveren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Reserveren kan zowel telefonisch als via ons online reserveringssysteem op de website.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

De specialiteiten van Bistro Twee 33

De Franse keuken van Bistro Twee 33 bestaat onder andere uit gerechten, zoals bavette, oester en steak tartaar. Elk van deze gerechten wordt vers bij u aan tafel bereidt. Samen met de gastvrije bedieningen en het gezellige karkater van ons restaurant kan uw avond niet meer stuk!

Naast over heerlijke Franse gerechten, heeft Bistro Twee 33 ook een bijzonder mooie wijnkaart voor u samen gesteld. Veel van onze wijnen zijn zowel per glas als per fles verkrijgbaar. Wij adviseren u van harte bij uw keuze van wijnen en delen onze liefde en passie voor eten en wijnen graag met u.

U kunt hier alvast een kijkje nemen op de menukaart en de wijnkaart van ons restaurant.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

Reserveren voor lekker eten in Dordrecht

Wilt u reserveren voor een heerlijk avondje uit bij Bistro Twee 33? Dan kunt u dat doen via onderstaande button. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons op nemen als u dat liever heeft. Reserveren is bij ons niet verplicht, maar wij raden het wel aan om te doen, zeker als u met groepen van meer dan 12 personen komt.

Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie