LEKKER UIT ETEN DORDRECHT

Wilt u lekker uit eten Dordrecht? Kom dan eens langs bij restaurant en wijnbar Bistro Twee 33 op de Wijnstraat! Centraal gelegen in het historische centrum van Dordrecht, waant u zich bij binnenkomst écht in een Franse Bistro. U kunt bij ons in Franse culinaire sferen genieten van authentieke gerechten en een goede bijpassende wijn.

Afhalen Dordrecht

MENU

WIJN

WAT STAAT ER OP HET MERNU BIJ BISTRO TWEE33?

De heerlijke Franse cuisine is de basis van onze Bistro. Bij ons vindt u alle klassiekers uit de authentieke Franse keuken, maar dan in een modern jasje. Hierbij kunt u denken aan steak tartaar, slakken, maar ook oesters en onze eigen twist aan foie gras. Bij ieder gerecht vindt u een bijpassende top wijn, per glas of per fles uitgeschonken. Wij hebben een echte passie voor wijn en adviseren u daarom graag over de wijn die het beste bij uw gerecht past. Daarnaast vernieuwen we ieder kwartaal onze menukaart, zodat u kunt genieten van de meest verse seizoensproducten.

RESERVEREN

Maak hier gemakkelijk uw reservering online. De reservering komt automatisch bij ons binnen en u ontvangt een bevestiging per mail van uw reservering.

Wilt u liever telefonisch reserveren? Wij zijn vanaf 13.00u telefonisch te bereiken.

Lieve gasten,

* Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven

* Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij behorend tot 1 huishouden

* Voor een borrel kunt u gewoon bij ons langs komen, hiervoor hoeft u niet te reserveren 

Op vrijdag en zaterdag:

* Bij het vroege diner is de tafel beschikbaar tot 19:15 en kunt u aanschuiven wanneer u wilt.

* Voor het late diner kunt u reserveren vanaf 19:30. Wij sluiten om 22:00.

Loading...

LEKKER UIT ETEN IN DORDRECHT

Voor een unieke, culinaire en gezellige avond bent u bij onze Bistro aan de Wijnstraat 233 aan het juiste adres! Naast de uitstekende keuken, bieden wij een zeer gastvrije bediening en professionele service. Online kunt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart en wijnkaart, om een idee te krijgen van wat u te wachten staat. Daarna kunt u direct reserveren via ons online reserveringssysteem! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goede glas wijn.

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie