LEKKER UIT ETEN IN DORDRECHT

Lekker uit eten in Dordrecht? Kom dan culinair genieten bij Bistro Twee33. Wij focussen ons vooral op de Franse keuken. En net zoals in Frank zijn wij gek op wijn. Daarom serveren wij bij onze gerechten het perfecte wijntje. Door wijn en gerechten te combineren, ontstaan er nieuwe smaken die u zullen betoveren. De Franse keuken is een zeer gewaardeerde keuken. Dit omdat de keuken wordt gekenmerkt door een grote diversiteit. Wij streven ernaar om het gezellige karakter van onze bistro over te brengen aan onze gasten. Met ons gepassioneerde team bezorgen wij u een top avond met heerlijke gerechten.

Ervaar zelf de heerlijkheid van onze Bistro en reserveer een tafeltje!

afhaal eten dordrecht

MENU

WIJN

LEKKER UIT ETEN IN DORDRECHT BIJ BISTRO TWEE33

Onze keuken is geïnspireerd op de traditionele Franse keuken. Maar dan net even anders. Onze gerechten hebben een culinaire twist. Deze twist bestaat uit een dosis liefde en passie voor eten. Wanneer u onze gerechten proeft, waant u zich voor heel even in Frankrijk. Op onze menukaart vindt u onder andere voorgerechten, salades, hoofdgerechten, bijgerechten en natuurlijk het dessert.

Tevens heeft u de mogelijkheid om te gaan voor Menu du chef. Wanneer hiervoor kiest, kunt u gaan voor het 4- of 5-gangen diner met een wijn arrangement. Wanneer u dieetwensen en/of allergieën heeft, houden wij hier uiteraard rekening mee.

WIJN BIJ BISTRO TWEE33

Zoals eerder genoemd zijn wij gek op wijn. Onze sommelier weet precies welk wijntje het beste bij u en uw gerecht past. Laat u inspireren door onze passie voor wijn. U kunt kiezen uit witte wijn, rode wijn, rosé wijn en mousserende wijn. Naast wijn hebben wij ook verschillende aperitieven. Denk hierbij aan Gin-Tonic, speciaal bieren, alcoholvrije aperitieven, dessertwijnen, port, likeuren, cognac, armagnac, calvados en whisky.

RESERVEREN

Wilt u reserveren? Dat kan via onze reserveringsmodule hierdoor, maar ook telefonisch op 078-74000004

Lieve gasten,

  • Uiteraard vragen wij gasten met gezondheidsklachten thuis te blijven
  • Voor een borrel of drankje op het terras kunt u gewoon bij ons langskomen, hiervoor hoeft u niet te reserveren.
Loading...

RESERVEER NU!

Ga voor een bijzondere avond uit en reserveer een tafel bij Bistro Twee33. Benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen? Lees er alles over op onze website. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

ROUTE

Bistro Twee33 ligt in het oude historische centrum van Dordrecht aan de Wijnstraat 233. Op circa 80 meter van Arriva halte Scheffersplein van Stadsbus lijn 10. Op circa 10 minuten lopen van NS Station Dordrecht. Betaald parkeren in de binnenstad is mogelijk op diverse locaties, zoals op de Grote Markt, Botermarkt en de Vismarkt.

Bistro Twee33 Locatie